Review: OPI Nordic Collection: How great is your dane?

Jullie zijn het inmiddels niet echt van me gewend, maar ook ik lak mijn nagels wel eens in gewoon één kleur, zonder tierlantijntjes.

De najaarscollecties liggen inmiddels al volop in het nagellakschap, en vandaag probeer ik de kleur How great is your Dane? uit van het merk OPI.

OPI_Swatch_Nordic_Collection_How_great_is_your_dane

OPI Nordic Collection: How great is your Dane?

OPI brengt meerdere keren per jaar een speciale collectie uit, zo ook dit najaar. Hieronder zie je een overzicht van de kleurtjes die ze aanbieden:

Knipsel

De kleuren variëren van warme bruintinten naar koele blauw/groene tinten naar felroze en koraal. Er zit zoals bij bijna elke OPI Collectie ook weer een mooie glitter nagellak bij.

How great is your Dane?

Ik heb gekozen om de kleur “How great is your Dane” uit te proberen. Deze diep bruine tint doet mij meteen zin krijgen in een groot stuk chocolade vergezeld met een kop chocolademelk met slagroom op de bank onder een dekentje. Heerlijk!

Zoals ik van OPI gewend ben, is de kleur echt prachtig en lakt hij heerlijk. Ik heb twee laagjes gebruikt om hem goed dekkend te maken. In het zonlicht zie je zelfs een grijzige finish, waardoor het weer een superspannend lakje is om in de collectie te hebben! Een echte aanrader dus!

2014-09-07 13.41.02

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s