Review: NYC Strip me off Basecoat

De Strip me off Basecoat van NYC is de ideale oplossing voor als je glitternagellak wil dragen, maar niet het drama wil ervaren van het verwijderen van glitter-nagellak. Je kent het wel, je watje blijft aan je vinger plakken en de glitters hebben ongeveer een liter nagellakremover nodig om eindelijk van je vinger verwijderd te raken. Verschrikkelijk…

Deze basecoat van NYC biedt hulp! Door een laagje van deze basecoat aan te brengen onder je glitter-nagellak, kun je de nagellak er volledig aftrekken als je hem zat bent!

NYC-strip-basecoat-3

NYC Strip me off Basecoat

NYC is net als Catrice en Essence een heel fijn budget merk dat je bij het Kruidvat kunt kopen. De basecoat kost € 2,99 euro, niet duur dus! Momenteel is het nagelfestival bij het Kruidvat, dus bij elk nagelproduct dat je koopt, krijg je er een gratis bij! Ik zou zeggen: inslaan dus:)

Aan de slag!

1. Breng een dun laagje basecoat aan. De substantie is in het begin helemaal wit, maar als hij opdroogt dan wordt de basecoat transparant zoals je op de foto hieronder kunt zien.

Processed with VSCOcam with g3 preset

2. Breng je favoriete glitterlakje aan. Ik heb gekozen voor Set in Stones van Essie.

3. Zoals gewoonlijk, maak ik mijn nagels af met mijn favo topcoat Out the Door van INM.

Werkt het?

Heel leuk zo’n basecoat, maar hij moet natuurlijk ook werken. Op de foto hieronder kun je zien dat het lakje er gemakkelijk afgaat. Bij mij ging de lak er niet in één keer af, ik moest verschillende stukjes van mijn nagel aftrekken. Ik ben ook erg blij met hoe mijn nagel eruit ziet na het verwijderen van de glitter-lak. Een wereld van verschil als wanneer je met watjes en nagellak remover aan de slag gaat.

Processed with VSCOcam with g3 presetProcessed with VSCOcam with g3 preset

Kopen of niet?

Als jij net zo van glitter-lak houd als ik en ook altijd vooraf al opziet tegen het verwijderen: dan is deze basecoat echt iets voor jou! Hij werkt prima, is makkelijk in gebruik en hij kost maar € 2,99 euro! Ren dus naar het Kruidvat en sla je slag 😉

Advertenties

3 gedachtes over “Review: NYC Strip me off Basecoat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s