Review: Catrice Ombre Topcoat

Catrice Cosmetics is een van mijn favoriete merken. Waarom? 1: de producten zijn van een uitstekende kwaliteit; 2. de producten hebben een fijn prijsje; 3. de producten zijn gewoon te koop bij het Kruidvat.

Deze herfst komt Catrice wel met een heel leuk product waarmee je heel snel een mooie twist aan kunt brengen op je nagels, namelijk de Ombre Topcoat. Ik heb deze topcoat uitgeprobeerd, hieronder lees je mijn bevindingen!

Processed with VSCOcam with g3 preset

Catrice Ombre Topcoat

Catrice heeft deze topcoat niet voor niets op de markt gebracht. Ombre is namelijk al een tijdje hip, en wordt bijvoorbeeld al heel veel gebruikt in de kapperswereld. Je hebt het vast wel eens gezien: mooie lange lokken die een kleurverloop hebben van donker naar licht, erg mooi!

Dit effect kun je nu dus super makkelijk op je nagellak aanbrengen door de Catrice Ombre Topcoat aan te schaffen. Zoals ik al eerder zei kun je hem kopen bij Het Kruidvat en hij kost € 2,99 euro.

Aan de slag!

  1. Lak je nagels in een lichte kleur, op een donkere kleur zal de topcoat minder goed werken. Ik heb een nagellak gebruikt uit de Catrice Ultimate Nude collectie (02 Don’t Tell Mademoiselle!).
  2. Breng het eerste laagje topcoat aan op je wijsvinger, middelvinger, ringvinger en pink.
  3. Breng vervolgens een tweede laagje topcoat aan op je middelvinger, ringvinger en pink. Ga zo door zodat je nagels vanaf je duim een kleurverloop hebben van licht naar donker(der).

Mijn bevindingen

Bij mij zag het eindresultaat er zo uit:

Processed with VSCOcam with g3 preset

Op zich zie je wel wat verschil qua kleur, vooral als je mijn pink met mijn duim vergelijkt. Maar goed, het is en blijft een Nude nagellak en die hoort ook subtiel te zijn natuurlijk.

Over het algemeen ben ik erg tevreden met deze topcoat, het kwastje is lekker dik en de substantie van de topcoat is lekker dun en droogt snel. Wat ik minder vind, is dat het effect op deze hele lichte nagellak wel heel erg subtiel is. De volgende keer ga ik een iets andere kleur gebruiken voor iets meer resultaat. Maar al met al: een leuke nieuwe aanwinst voor een heel fijn prijsje!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s