Nail art design: MoYou Stamping Plate

Hij stond al een tijdje op mijn verlanglijstje: een stamping plate van het merk MoYou nails. Met de stamping techniek ‘stempel’ je als het ware een leuk patroon op je nagel. Let op: je moet wel even oefenen voordat je deze techniek onder de knie krijgt. In het begin is het echt even aftasten hoeveel nagellak je moet gebruiken en hoe hard je met je stempel moet drukken.

Hieronder leg ik je uit hoe het moet en zie je het resultaat van mijn gepriegel!

nail-art-design-stamping-plate-mo-you-6

MoYou Stamping Plate

MoYou nails is een merk waar ik als nail art liefhebber blij van word. Ze hebben super veel bijzondere stamping plates met leuke en originele designs. Eigenlijk ben ik nooit zo’n fan van een figuurtje op je nagels, omdat dat er snel ordinair uit kan gaan zien. Maar MoYou heeft echt hele stijlvolle patronen waarmee je een leuke boost aan je nagellak kunt geven.

Helaas heb ik nog geen winkel gevonden waar je de MoYou producten kunt kopen, dus mocht je deze manicure willen namaken, dan moet ik je toch doorverwijzen naar een webshop. Ik heb mijn stamping plate besteld bij Pretty Polish, een super fijne webshop met tal van nail art benodigdheden. Neem dus zeker even een kijkje als je wilt investeren in je eigen nail art studio’tje voor thuis:)

Nog even een tip: bij de stamping plates van MoYou zit niet standaard een stempel, deze moet je los bestellen. Ik heb zelf een stempel van het merk Essence (te koop bij het Kruidvat voor € 2,99 euro). Je kunt ook stamping plates van Essence kopen als je liever niet via het internet besteld, maar ik vind de plates van MoYou net wat exclusiever.

Wat heb ik gebruikt?

  • MoYou Stamping Plate Suki XL Collection – 05
  • Essence Nail Art Stampy Set
  • NYC Hudson Breeze
  • Essie Licorice

nail-art-design-stamping-plate-mo-you-5 nail-art-design-stamping-plate-mo-you-4

Aan de slag!

1. Lak je nagels in een basis kleur. Ik heb NYC Hudson Breeze (blauw) gebruikt.

2. Lees goed de gebruiksaanwijzing die bij de stamping plate zit. Kijk ook eens op youtube, daar staan vele filmpjes over hoe de stamping techniek precies werkt.

3. Breng een andere kleur nagellak aan op het patroon op de stamping plate die je wilt gebruiken voor je manicure. Ik heb Essie Licorice (zwart) gebruikt. Het is belangrijk dat je nagellak niet al te dun is, anders blijft hij niet goed op de stempel zitten.

4. Schraap de overtollige nagellak op de stamping plate weg met de schraper.

5. Pak de stempel en druk hem stevig op het patroon. Je zult nu zien dat de nagellak op de stempel komt te zitten.

6. Druk de stempel met een rollende beweging over je nagel, en je zult zien dat het patroontje van de stempel nu op je nagel zit. Het is helemaal niet erg als het patroon groter dan je nagel is, de overtollige nagellak op je vinger kun je gewoon verwijderen met wat nagellak remover.

7. Werk zoals gewoonlijk je nagellak (wanneer hij droog is) af met een goede topcoat, en je kunt weer een aantal dagen genieten van de kunstwerken op je nagels!

nail-art-design-stamping-plate-mo-you-6

Advertenties

2 gedachtes over “Nail art design: MoYou Stamping Plate

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s