Nail Art Design: Half Moon Mani

De half moon mani is typisch een bewijs dat nail art niet moeilijk hoeft te zijn. Creëer snel en makkelijk een leuk effect op je nagels, waarmee je jezelf net iets kunt onderscheiden en waar je niet uren lang mee bezig hoeft te zijn.

Hieronder laat ik je zien hoe je deze half moon mani super makkelijk zelf kunt maken.

OPI-skyfall-half-moon-mani

Half Moon Mani

De half moon mani die ik heb gedaan valt onder de negative space manicure’s: je laat simpelweg een stukje van je nagel bloot. Je kunt de half moon mani ook doen met twee kleuren nagellak, dan lak je eerst je nagel in een basiskleur, en breng je daaroverheen een andere kleur aan en laat je onderaan je nagel een randje vrij. Mogelijkheden te over!

Aan de slag

1. Kies je kleur! Ik heb in het kader van de herfst gekozen voor de mooie dieprode kleur Skyfall van OPI. Deze kleur komt uit een Limited Edition dus je kunt hem helaas niet meer in de winkel verkrijgen.Maar niet getreurd: zoals je waarschijnlijk al gemerkt hebt, liggen er overal genoeg mooie herfstkleuren in de schappen!

2. Plak een stukje van je nagel af. Je kunt zelf bepalen hoeveel van je nagel je open wilt laten, ik heb hem ongeveer op 1/3 van mijn nagel geplakt. Ik gebruik een heel handig budget hulpmiddel: de French Tip Guide’s van Essence. Deze stickers gebruik ik ook vaak voor de meer klassieke French Manicure. De Essence French Tip Guide’s kosten € 0,99 euro voor 30 stuks en zijn te koop bij het Kruidvat.

Essence-French-Tip-GuideEssence-french-tip-guide-1

3. Als je nagels goed afgeplakt zijn (druk de stickers nog even goed aan) dan kun je aan de slag met de kleur. Kies een kleur die meteen goed dekt, dan krijg je het mooiste effect.

4. Trek voorzichtig de stickers van je nagel, en werk eventuele oneffenheden bij met een wattenstaafje en wat nagellak remover.

5. Werk het geheel af met een goede topcoat en klaar is je “herfst-proof” manicure!

half-moon-mani-5

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s