Sneak Peek: Catrice Viennart Collection

Catrice cosmetics neemt je mee in de wereld van de Art Nouveaux met haar Viennart Collectie die vanaf half november in de schappen ligt. Deze collectie sluit naadloos aan op de najaarsmode die zich kenmerkt door elegante bloemenprints en uitdagende kantpatronen. In de collectie zitten ook vier heerlijke lakjes, ik kan niet wachten om ze uit te proberen!

catrice-viennart-collection-limited-edition

Catrice Viennart Collection

De Catrice Viennart collectie bevat vier nagellakjes in verschillende tinten, variërend van romantisch parelmoer en abrikoos tot koel lavendel en krachtig rood. De flesjes zijn voorzien met een Jugendstil bloemenpatroon. Alleen het flesje is dus al een echte musthave voor je collectie 😉 De kleuren liggen vanaf half november in de winkel, de adviesprijs bedraagt € 2,79 euro. Mocht je het nu te overdreven vinden om ze alle vier aan te schaffen? Dan adviseer ik je om voor de rode kleur te gaan. Waarom? Rood is tijdloos en past perfect bij de donkere dagen die er aan zitten te komen.

In de collectie die Catrice Cosmetics half november lanceert, zitten natuurlijk ook nog meer producten dan nagellak alleen. Ze brengen ook drie nieuwe oogschaduws, drie lippenstiften en een blush uit. Daarnaast kun je ook een super leuk spiegeltje en een romantisch “scented-powder” flesje bestellen.

Catrice-viennart-collection-mirror Catrice-viennart-collection-scented-powder

Hoe leuk die andere producten ook zijn, mijn interesse gaat toch echt uit naar de nagellak. Wat heb ik veel zin om daar mooie kunstwerkjes mee te creëren! Ik heb bijvoorbeeld een stamping plate van MoYou, die superleuke Jugendstil patronen bevat. Perfect om als laagje over deze gave kleuren aan te brengen. Het resultaat aanschouw je half november, als de lakjes in de winkel liggen. Blijf mijn blog dus in de gaten houden!

Catrice Viennart Collection – Pearlescent Purpose

catrice-viennart-collection-c01-Pearlescent-Purpose

Catrice Viennart Collection – Vienna Rose Woods

catrice-viennart-collection-c02-vienna-rose-woods

Catrice Viennart Collection – LilART Lily

Catrice-viennart-collection-c03-lilART-Lily

Catrice Viennart Collection – ARTful Red

Catrice-viennart-collection-c04-ARTful-red

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s