Trend: Galaxy Nail Art

Galaxy Nail Art is een ware trend dit najaar. Met zo’n heelal-print op je nagels, kun je prima even wegdromen als je je even verveelt. Daarbij zien je nagels er heel profi uit, terwijl je er helemaal niet veel moeite voor hoeft te doen. Lees verder en ik leg je uit hoe je dit nail art design zelf kunt maken!

galaxy-nail-art-6

Galaxy Nail Art Design

Het Galaxy Nail Art Design kenmerkt zich vaak door een donkere basiskleur, aangevuld met paars/roze tinten en witte puntjes en glitters. Op zich heb je niet veel materiaal nodig om dit effect te kunnen bereiken. Maar wat wel net de finishing touch kan geven aan dit design, zijn de galaxy flakes van het merk Essence. Dit product is te koop bij het Kruidvat voor € 1,99 euro. Je kunt uiteraard ook een andere glitterlak gebruiken, alleen adviseer ik je om voor een wat fijnere glitterlak te gaan.

Aan de slag!

Dit heb je nodig:

  • Zwarte basisnagellak
  • “Heelal kleuren” zoals blauw, paars, groen, wit en glitters
  • Wattenschijfjes
  • Pincet

1. Lak je nagels in de basiskleur. Ik gebruik de kleur Licorice van het merk Essie.

galaxy-nail-art-1

2. Knip een watje in kleine stukjes. Pak een klein stukje van het watje met een pincet, druppel wat nagellak erop en breng de kleur aan op een paar stukjes van je nagels.

galaxy-nail-art-2

3. Herhaal stap 2 met de overige kleuren, behalve met de witte nagellak en de glitters. De kleuren die ik gebruikt heb zijn: NYC Hudson Breeze (donkerblauw), Flormar Forest (donkergroen), Flormar Cookie Monster (lichtpaars). Tip: begin met de donkere kleuren en eindig met de wat lichtere kleuren. Zoals je op de foto’s kunt zien, is het moeilijk om de huid rond je nagels niet te bevuilen met nagellak. Maar niet getreurd: dit haar je er gewoon weer af met wat nagellak remover.

galaxy-nail-art-3

galaxy-nail-art-4

galaxy-nail-art-5

4. Pak een heel dun kwastje of een sateprikker, en breng kleine witte puntjes aan op je nagels. Deze puntjes moeten de sterren in het heelal voorstellen. Vind je het moeilijk om te bepalen hoeveel of waar je de stipjes plaatst? Doe dan wat inspiratie op door afbeeldingen te zoeken op google.

5. Werk je manicure af met een glitter topcoat, en klaar is je creatie! Pas op dat je niet teveel met je hoofd in de wolken gaat zitten 😉

galaxy-nail-art-6

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s