Nail Art Design: Halloween

Halloween, een feestdag die in Nederland steeds meer begint te landen. In Nederland kennen we natuurlijk de variant Allerheiligen (dat op 1 november gevierd wordt), maar tegenwoordig worden er ook steeds meer activiteiten georganiseerd rondom Halloween. Denk aan themafeestjes, of kinderen die langs de deuren gaan om zo veel mogelijk zoetigheid te verzamelen.

De grote vraag is dan natuurlijk: hoe kom je voor de dag? Vandaag geef ik je inspiratie voor een Halloween manicure die een beetje griezelig maar wel stijlvol is.

halloween-nailart-2halloween-nailart-1

Halloween Nail Art

Ik heb de afgelopen weken al super veel nail art designs geïnspireerd op Halloween voorbij zien komen. Je kunt het zo gek niet bedenken of mensen schilderen het op hun nagels: pompoenen, spinnenwebben, griezelhoofden en nog veel meer. Ik houd persoonlijk niet heel erg van figuren en iconen op je nagels, omdat het al snel een wat kinderachtig effect heeft. Bovendien ziet dat soort nail art er een beetje gek uit als je een hele serieuze kantoorbaan hebt 😉

Mijn voorkeur gaat meer uit naar een simpel design, met een spooky finish! Hieronder leg ik je uit hoe je dat zelf kunt doen.

Aan de slag!

Voor deze manicure heb je niet veel nodig. Dit heb ik gebruikt:

  • OPI Skyfall (de bordeaux rode kleur)
  • Essie Licorice (zwart)
  • INM Out The Door (topcoat)
  • Een dun kwastje

Lak je nagels in de basiskleur. Ga voor een rood-tint of een wat donkerdere kleur. Pas op: niet te donker, anders zie je de zwarte laag niet. Hieronder zie je de kleur bij daglicht (links) en bij kunstlicht (rechts).

halloween-nailart-4 halloween-nail-art-5

Pak een dun kwastje, en breng allemaal kleine streepjes aan op je nagel. Hieronder zie je het resultaat bij daglicht (links) en bij kunstlicht (rechts).

halloween-nailart-3 halloween-nailart-1

Werk je manicure af met een goede topcoat zodat de kleuren langer mooi blijven. Ik zou zeggen: trek een leuk pakje aan en have a happy Halloween……. 

Advertenties

Een gedachte over “Nail Art Design: Halloween

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s