Review: Catrice Viennart Nagellak

Na lang wachten lag hij dan gisteren eindelijk in de winkel: de Catrice Viennart collectie. Deze limited edition collectie heb ik al eerder behandeld als sneak peek, maar vandaag kan ik je dan eindelijk de swatches laten zien! Ook heb ik een mooie nail art gemaakt met één van de lakjes, dus lees hieronder vooral verder!

Catrice-viennart-swatches

Catrice Viennart Collectie

De kleurtjes zijn perfect voor dit najaar, alhoewel ik ze niet echt een hoog kerst gehalte vind hebben. Dan zou ik meer aan donkergroen, goud en felrood denken. Maar goed, misschien juist leuk om je eens te onderscheiden tijdens de feestdagen:). De lakjes zijn nu te koop bij het Kruidvat of bij Trekpleister voor €2,99 euro.

01 Pearlescent Purpose

Catrice-Viennart-Swatch-Pearlescent-Purpose

Pearlescent Purpose is een mooie friswitte kleur met een parelmoer glans. Voordat ik deze lak aan ging brengen, was ik erg benieuwd. Ik ben namelijk niet heel erg fan van parelmoer nagellak, ik houd meer van hardere kleuren. Maar ik ben meer dan verrast! De lak heeft een erg mooie finish en het is echt een aanwinst voor mijn collectie. Als je 1 dun laagje aanbrengt is hij perfect voor een doordeweekse look, breng je twee laagjes aan dan valt hij wat meer op. Zoals ik gewend ben van de nagellak van Catrice lakt hij prima weg met een lekker dik kwastje, en droogt hij ook lekker snel.

02 Vienna Rose Woods

Catrice-Viennart-Swatch-Vienna-Rose-Woods

Vienna Rose Woods is een erg mooie oudroze lak. Er zit een heel fijn glinstertje in, waardoor de lak een wat chique karakter krijgt. Het is een prima nagellak voor een mooie nude look. Als jij met de kerst in een flitsende outfit tevoorschijn komt, is dit een goede lak om een beetje rust te krijgen in je voorkomen.

03 LilART Lily

Catrice-Viennart-swatch-lilART-Lily

LilART Lily is een wat heftigere kleur. Deze lavendel/glitterlak verandert steeds van kleur in het licht, waardoor de mooie metallic finish erg goed uitkomt. Wat ik ook erg fijn vind aan deze lak, is dat hij makkelijk te verwijderen is. Een goede kleur voor als je outfit juist wat rustiger is, en je dus best kunt uitpakken met je nagels!

04 ARTful Red

Catrice-Viennart-swatch-ARTful-Red

Wauw, dit is echt mijn favoriet uit de collectie. Ik houd wel van wat donkerdere kleuren in de winter. Ik vind de lak niet echt rood te noemen, maar een beetje tussen roze en rood in. Ook hier zit een fijn glinstertje in verwerkt, wat een erg leuk effect geeft.

Conclusie

Catrice Cosmetics is er wederom met vlag en wimpel in geslaagd om een paar mooie lakjes op de markt te brengen. Het wordt nog lastig om te kiezen welke kleur ik op wil doen tijdens kerst 😉

En zeg nu zelf: voor deze prijs kun je zo’n fijne producten toch niet laten liggen?

Catrice-Viennart-Mailart-Moyou-Stamping-Plate

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s